De Online Boost voor thuiswerkers

Minder ziekteverzuim, méér vitaliteit en ontspanning voor uw medewerkers

Welkom bij de Online BOOST voor thuiswerkers!
Thuiswerken is een uitdaging. De verbinding met de collega’s is lastiger en vaak laat de thuiswerkplek te wensen over. De balans tussen werk en privé vervaagt snel, waardoor overwerken op de loer ligt. Hierdoor kunnen fysieke klachten en stress toenemen bij jouw medewerkers. Kans op meer ziekteverzuim dus. Wat kun jij hier als werkgever aan doen? De Online Boost voor Thuiswerkers biedt uitkomst!

Wij bieden een speciaal online vitaliteitsprogramma voor meer soepelheid en ontspanning. Alle oefeningen zijn voor vrijwel iedereen goed te volgen. Bovendien zijn ze kort, zodat ze prima als tussendoortje op de thuiswerkplek gedaan kunnen worden. De Online BOOST is erop gericht om thuiswerkers minder stress en juist méér vitaliteit en ontspanning te laten ervaren.

Hoe werkt het?

De Online BOOST voor thuiswerkers bestaat uit 7 modules met meer dan 30 korte oefeningen ter inspiratie. De uiteenlopende oefeningen bevorderen de fitheid en flexibiliteit, zowel mentaal als fysiek, van jouw medewerkers. In de loop van het programma zullen jouw medewerkers het BOOST-effect direct gaan merken. Aan de ene kant meer rust in het hoofd, aan de andere kant meer soepelheid in het lichaam. Medewerkers ontvangen wekelijks een e-mail met instructies, tips en achtergrondinformatie. Zo blijven zij verbonden aan het programma, faciliteren wij een consequente uitvoer van de oefeningen en levert het hen de volgende voordelen op:

  • Verbeterde concentratie
  • Minder stress
  • Meer flexibiliteit
  • Meer emotionele balans
  • Meer kalmte

Voor jou als werkgever betekent dit gelukkigere medewerkers en minder ziekteverzuim. Bovendien is bewezen dat een korte break bijdraagt aan de productiviteit van de medewerkers.

Een voorproefje

Hierbij een korte compilatie wat je kunt verwachten tijdens de Online BOOST voor thuiswerkers.

Wat kost het?

De Online BOOST voor thuiswerkers werkt aan de gezondheid en het welzijn van de medewerkers van jouw bedrijf. Dit programma valt daarmee onder de Werkkostenregeling (WKR). Hierin is opgenomen dat 3% van de totale jaarlijkse loonsom (tijdelijke verhoging, was 1,7%) van een bedrijf mag worden besteed aan onbelaste vergoedingen. Raadpleeg de belastingdienst voor meer informatie.

Vóórdat de medewerkers starten met de Online BOOST voor thuiswerkers, verzorgen wij een live online kick-off met uitgebreide mogelijkheid tot vragen of opmerkingen. Het online programma is daarna 3 maanden beschikbaar voor de medewerkers. Tussentijdse online Q&A sessies behoren zeker tot de mogelijkheden indien deelnemers daar behoefte aan hebben.

*Prijs excl. BTW per deelnemer per programma (looptijd 3 maanden)

Tot 10 medewerkers

65

per medewerker

Vanaf 10 medewerkers

55

per medewerker

Vanaf 50 medewerkers

45

per medewerker

Klaar voor de start?

Gun jouw medewerkers deze thuiswerk BOOST. Je zult er geen spijt van krijgen! Heb je vragen? Laat het ons weten, wij staan voor je klaar!

Module 1: Concentratie

Module 2: Aandacht

Module 3: Flexibiliteit

Module 4: Kracht

Module 5: Detox

Module 6: Ruimte

Module 7: Rust

Benieuwd naar de nieuwe programma’s van de Online BOOST?