Online BOOST brievenbuspakket

Een origineel cadeau voor je medewerkers

Wil je jouw medewerkers een steuntje in de rug geven tijdens het thuiswerken? Iets leuks geven wat tegelijkertijd goed voor de vitaliteit is? Geef dan een Online BOOST brievenbuspakket cadeau! Dit pakket wordt bij de mensen thuisgestuurd. Er zijn twee varianten verkrijgbaar:

De Online BOOST voor Thuiswerkers
De Online BOOST voor Thuiswerkers is een vitaliteitsprogramma voor mensen die vanuit huis werken: korte oefeningen voor meer soepelheid en ontspanning, zonder dat je ervoor vanachter je bureau weg moet. Het is een combinatie van korte fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningsmethodes. Alles is laagdrempelig, praktisch en down-to-earth. Het pakketje bevat een persoonlijke link naar meer dan 75 minuten aan korte oefeningen voor meer soepelheid en ontspanning voor lijf en hoofd. Je kunt de oefeningen doen zo vaak je wilt en in elke willekeurige volgorde, gedurende 1 maand. De extraatjes in het pakketje (relax thee, anti-stress bal en fitness band) kunnen worden gebruikt voor de oefeningen en voor extra ontspanning.
De Online BOOST Tijd voor jezelf
Dit pakket is vergelijkbaar met de BOOST voor Thuiswerkers, maar het verschil zit hierin de oefeningen. Deze zijn meer gericht op optimale ontspanning speciaal voor de zorg en het onderwijs. Dit pakket bestaat uit relax thee, anti-stress bal , een oogmasker en daarbij natuurlijk de persoonlijke link voor toegang tot het programma.

Beiden pakketten zijn speciaal ontwikkeld voor de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers. Korte, losse oefeningen die prima te doen zijn tijdens of na het werk. Alles is laagdrempelig, down-to-earth en daardoor goed te volgen voor vrijwel iedereen!

Het programma valt onder Werkkostenregeling (WKR). Hierin is opgenomen dat 3% van de totale jaarlijkse loonsom (tijdelijke verhoging, was 1,7%) van een bedrijf besteed mag worden aan onbelaste vergoedingen. Hierdoor is het voor veel werkgevers mogelijk om het programma kostenneutraal aan te schaffen. (Raadpleeg de belastingdienst voor meer info).

Geef jouw medewerker ontspanning cadeau!

Benieuwd naar de nieuwe programma’s van BOOST?